Aaaah…It’s Halloween 2.0

Det här är den första, men förhoppningsvis inte den sista, reprisen vad gäller lyssningsbara högtidslåtar här på bloggen. Halloween är en hyfsat ny högtid för oss här uppe i Norden (sett till namn och koncept), men djupt rotad i den amerikanska kulturen. Således finns det extremt många Halloween-relaterade musikstycken att plocka av, men få som går att lyssna på mer än en gång utan att tvingas till en dubbelsidig van Gogh. Det som skiljer från förra året är att länkarna faktiskt funkar och att vi stoppat in en och annan ny låt att skrämma de stackars ömkansvärda godistrollen med. Har ni tips på hyvens Halloween-låtar vi utelämnat så släng för fanken upp dom i kommentarsfältet! Klicka prexakt här för 2014 års Halloween-låtlista som gör hösten lite mera uthärdlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s