Alternativa jullåtar 3.0

EddieSantaClaus01

En jul utan en alternativ jullåtslista från oss på Soundsandbeyond är ju faktiskt ingen vidare jul alls. Och jag kan lova att åtminstone någon av dessa låtar har potential att bräda någon av era nuvarande julfavoriter. Lagom effektivt kräkmedelmaterial blandas hejdlöst med gigantiskt mycket kvalitativt tomtemys. Vad som är vilket bestämmer ni alldeles själva.
Och som vanligt gäller följande: ”Musikstilarna varierar kraftigt, från punk, soul och death metal till hårdrock, jazz och rap. Seriositeten är en annan sak som varierar, från innerligt och känslosamt till buskis, parodier och rena julhatarlåtar. En del av texterna kan uppfattas som aningen stötande, så mitt råd är att inte trycka runt på måfå i listan om lättinfluerade små barn befinner sig i närheten”.
Från oss båda, till er alla… Listan hittar ni här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s