Nackspärr – 66.6 Din ajplats i etern

Vad sägs om ett radioprogram/podcast riktat till de lite mer kräsna och äventyrliga hårdrockarna? Alltså de som kräver lite mer än att höra We’re Not Gonna Take It, Heaven’s on Fire och Rock You Like a Hurricane på repeat och minnas tillbaka till ungdomens ystra dagar då man hade mer hår på skallen och bra mycket mindre på andra ställen. Ett program som skiljer sig från andra hårdrocksinriktade kanaler som spelar sönder klassiker så till den milda grad att man till slut i ren desperation hellre slår över till NRJ, Mix Megapol eller helt enkelt väljer tystnadens lugna ro.

Nackspärr

…är precis allt annat än lugn och ro för sinnena och varje tvåtimmars-avsnitt blir man bombarderad av både splitterny och lastgammal musik om vartannat som sällan eller aldrig annars får någon plats i etern. Tänk Rockbox (om du är gammal nog) eller P3 Rock fast med hyfsat mycket mera stake. Nackspärr har sänt i stort sett varje fredag sedan i julas från Värnamo (där ju Soundsandbeyond också har sin hemvist, så förbered er på redig och oförställd småländska) och spelar sällan samma låt mer än en gång. Under sommaren finns de gamla avsnitten att avnjuta på SoundCloud alternativt iTunes. Övrig info, hårdrocksviktiga uppdateringar, nyheter och bilder på de skäggiga farbröderna bakom Nackspärr hittar man på deras Facebook-sida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s