Gott & Blandat 2016 Part III

Som jag nämnt förut så har 2016 varit ett särdeles suveränt musikår, där även många gamla rävar utfört stordåd (Metallica, Testament, Megadeth, Kansas, Watchtower, etc.) Därför tänkte jag klämma in en tredje del av Gott & Blandat, som får bli det allra sista inlägget för i år. Som vanligt förekommer inga gamla välkända stofiler i dessa inlägg, utan jag fortsätter att koncentrera mig på nyare band och artister, samt lyfta fram mer obskyra äldre band som förtjänar en större publik. Enjoy! Gott nytt musikår från oss på Soundsandbeyond!

Press play on tape

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s